Warning: Undefined array key "options" in /customers/2/d/a/somtek.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192 Case - Varmepumpe lift - Somtek

Produktionsmodning og dokumentation
- Varmepumpe lift til 250 kg.

Spangkilde Teknik arbejder for at give alle muligheden for gode arbejdsvilkår ved at udvikle tekniske hjælpemidler, der afhjælper dårlige arbejdspositioner og tunge løft. Deres produkter består i dag af blandt andet stationære og flytbare arbejdsborde med hæve-/sænkefunktion, kistevogne med hæve-/sænkefunktion samt elektrisk fremdrift. 

Spangkilde Teknik tog kontakt til os med ønsket om at forbedre ergonomien og arbejdsmiljøet ved installering af varmepumper. Med deres mangeårige erfaring i udvikling og fremstilling af tekniske hjælpemidler til industrien havde de allerede et godt udgangspunkt til et produkt, vi sammen kunne videreudvikle.

Vores opgave lå i produktionsmodningen og den tekniske dokumentation af varmepumpevognen, inden produktionen skulle startes op.

Klient:                    Spangkilde Teknik
Periode:                September – Oktober 2021 
Services               Produktudvikling
                               Teknisk tegning 
                               Teknisk dokumentation

Klient:                      
Spangkilde Teknik
Periode:                   
September – Oktober 2021 
Services                   
Produktudvikling
Teknisk tegning 
Teknisk dokumentation

Produktionsmodning

Idet konstruktionen er svejst op, så vi det naturligt at reducere antallet af samlinger for at højne kvaliteten og reducere svejse- og efterbehandlingstiden. Det resulterede i  en reducering af gennemløbstiden med 1,5 time pr. varmepumpevogn.

Dokumentation

Vi udarbejdede en komplet 3D CAD-model af liften, hvorudfra vi lavede al produktionsdokumentation med 2D arbejds- og samlingstegninger samt styklister. I arbejdet med dokumentationen var der stor fokus på produktionen og kvalitetsoptimering.

Spangkilde Teknik om samarbejdet.

Somtek har bidragaet med formidable løsninger til udvikling og forbedring af mange af vores tekniske løsninger, samt sikret bedre standardisering i samarbejde med vores produktion. Somtek har til enhver tid overholdt alle deadlines, været løsningsorienteret og bidraget positivt til stor fordel for virksomheden. Vi kan varmt anbefale Somtek.

Jan Michaelsen
Administrerende direktør, Sapngkilde Teknik Aps

LAD OS SKABE NOGET SAMMEN

Har du et udviklingsprojekt i tankerne? Så vil jeg hjertens gerne tage en snak med dig om, hvordan vi hos Somtek kan hjælpe med at realisere projektet. 

Vi er ret sikre på, at vi kan udfordre dine ideer og tanker og være en nyttig sparringspartner og hjælpe med at udforme en god proces, hvor vi udvikler og designer løsninger, der tager jer til nye højder.

Mathias Sommer Brun 

Mekanisk design konsulent & ejer

Mobil:      +45 25 75 09 99
Email:      [email protected]