Warning: Undefined array key "options" in /customers/2/d/a/somtek.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192 Om Somtek

Lad os hjælpe

Somtek er en konsulentvirksomhed specialiseret i produktudvikling og maskinkonstruktion, lokaliseret i Silkeborg. Vi udvikler og designer innovative løsninger på tekniske problemstillinger, som bringer vores kunders visioner til live.

Fra starten

Somtek er stiftet i 2019 af Mathias Sommer og har siden den spæde start været med til at udvikle og integrere mekaniske løsninger og processer hos alt lige fra startups til globale, markedsledende virksomheder på tværs af industrier.  

Fundamentet

Vores værdier

Be currious

Vi tror på at inspiration skaber innovation, hvorfor vi altid er på jagt efter ny viden om tekniske løsninger, industrier, teknologier, produktion osv.

To the point

Vi er klar og kortfattet i vores kommunikation, med det formål at udtrykke os effektivt og direkte, i alle vores interaktioner.

Eager to improve

For os er det vigtig hele tiden at udvikle os, ved at vi konstant afsøger måder vi kan forbedre os selv og vores processer på.

Be humble

Vi ved at løsninger ikke skabes af individer, men i fællesskab, hvor flere biddrager med deres viden, så derfor har vi ikke travlt med at løbe med æren. 

Cases

Kundeudtalelser

Skal vi tage en snak?

Skal vi tage en snak om dine tekniske udfordringer?

Måske du mangler tekniske ressourcer i din afdeling – eller har du en mekanisk udfordring du ikke kan løse selv. 

Mathias Sommer

Founder &  Mekanisk designer
[email protected]
+45 2575 0999