Warning: Undefined array key "options" in /customers/2/d/a/somtek.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192 Services

Services

Vores key areas er special maskiner og proces anlæg, hvor vi har referencer og kompetencer fra flere industrier.

Case forside - (4)

Mekanisk konstruktion

Vi arbejder med mekanisk design i forskellige brancher og kompleksitet, hvor vi med en praktisk og teknisk tilgang, fokusere på at levere de bedste løsninger, for projektet.

3D design

FEM/FEA

Kostoptimering

Koncept design

Maskinsikkerhed

Layout design

Teknisk dokumentation

Med en teknisk og strategisk tilgang leverer vi en ensartet dokumentation, der er overskuelig og overholder alle lovkrav. Vores fokus er på at lave brugbar dokumentation, der er nem at holde opdateret.

3D & 2D design

Produktionsdokumentation

Styklister

Manualler

Mekanisk lead

Vi er vant til at indtage rollen som mekaniske leads på større og mindre projekter, hvor vi bruger vores erfaring fra mekaniske design, til at sikre at konstruktionsteamet kommer i mål, med de bedste tekniske løsninger for projektet.

Design review

Koncept design

Design koordinering

Økonomi og indkøb

Teknisk sparring

Projektledelse

Som projektledere arbejder vi proaktivt og fokusere på hele projektets værdikæde, i alle beslutninger vi tager, for at undgå dyre og tidsforlængende fejl senere i projektet.

 

Projektering

Planlægning

Budgettering

Koordinering

Samarbejde

Vi står til rådighed på både projekt-basis og til længerevarende samarbejder.

Vi arbejder på konsulent basis, gerne på kundernes kontorer, hvis det giver mest mening i forhold til projektets karakter. Vi har også mulighed for at arbejde remote fra eget kontor i Silkeborg.

Som projektbaseret virksomhed er det udfordrende at forudsige ens ressource behov i tide, og det kan derfor være fordelagtig at benytte eksterne ressourcer som et redskab til at tilpasse kapaciteten efter behov. Dette gør det muligt at skalere op i travle perioder og ned igen, uden at det påvirker interne medarbejdere negativt.

Hurtig opstart og tilvendelse

Proaktive konsulenter

Fuld fortrolighed

Fuld fokus på projektet

Kan arbejde remote

Kunder

Metode

Vores principper for godt arbejde

Challenger mindset

Vi stræber efter perfektion, innovation og forandring i arbejdet med vores kunder. Det gør vi ved at udfordre kundens eksisterende processer, designs og teknologier, gennem vores challenger-mindset. 

Simpelt

Med en stærk tro på værdien af at holde tingene simple, forsøger vi altid at fjerne unødvendig kompleksitet i de løsninger vi laver på de projekter vi er involveret i.

Proaktiv

Ved at  have fokus på hele værdikæden af projektet, når vi træffer design beslutninger, undgår vi at designe løsninger, der bliver til udfordringer senere i projektet. 

Langvarige relationer

Vi tror på værdien i at opbygge langvarige og stærke relationer med alle vi involvere os med  – både internt og eksternt. 

Skal vi tage en snak?

Skal vi tage en snak om dine tekniske udfordringer?

Måske du mangler tekniske ressourcer i din afdeling – eller har du en mekanisk udfordring du ikke kan løse selv. 

Mathias Sommer

Founder &  Mekanisk designer
[email protected]
+45 2575 0999