Warning: Undefined array key "options" in /customers/2/d/a/somtek.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192 Case - Virtupro - Somtek

Design og udvikling af spinningscykel
- outsourced

VirtuPro har udviklet en spinningcykel, der henvender sig til landevejscyklister som et oplagt alternativ til landevejen om vinteren og i dårligt vejr. Spinningcyklen opererer med en computerstyret belastning, der gør den meget realistisk at træne på.

VirtuPro rettede kontakt til os med ønsket om at udvikle en tabletholder, der kan monteres på styret, så rytteren havde mulighed for at følge med i sin træning via cyklens software. Konkret blev vores opgave at designe og udvikle en svedafvisende tabletholder, rytteren kan betjene under  sin træning. Resultatet blev to tabletholdere, hvor den ene er en meget hårdfør holder, der henvender sig til spinninglokaler med mange brugere. Den anden holder er et sprøjtestøbt cover, der er designet til det private marked. 

Det første projekt ledte til, at vi blev valgt som fast samarbejdspartner, der i tæt sparring med VirtuPro agerede design- og udviklingsafdeling.

Klient:                   VirtuPro GMBH
Periode:               2018-2020
Services:              Mekanisk design
                              Produkt design
                              Prototyping       
                              Teknisk tegning 
                              Produktionsdokumentation

Klient:                      VirtuPro GMBH
Periode:                  2018-2020
Services:                 Mekanisk design
                                 Produkt design
                                 Prototyping         
                                 Teknisk tegning 
                                 Produktionsdokumentation

Klient:
VirtuPro GMBH
Periode:
2018-2020
Services:
Mekanisk design
Produkt design
Prototyping
Teknisk tegning  

LAD OS SKABE NOGET SAMMEN

Har du et udviklingsprojekt i tankerne? Så vil jeg hjertens gerne tage en snak med dig om, hvordan vi hos Somtek kan hjælpe med at realisere projektet. 

Vi er ret sikre på, at vi kan udfordre dine ideer og tanker og være en nyttig sparringspartner og hjælpe med at udforme en god proces, hvor vi udvikler og designer løsninger, der tager jer til nye højder.

Mathias Sommer Brun 

Mekanisk design konsulent & ejer

Mobil:      +45 25 75 09 99
Email:      [email protected]