Warning: Undefined array key "options" in /customers/2/d/a/somtek.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192 Specialister i mekanisk design Somtek

MEKANISK DESIGN
& TEKNISK
INNOVATION

Mekanisk design og service

Mekanisk design er et bredtfavnende arbejdsområde og gælder lige fra tekniske løsninger i et produktionsanlæg til produktionsoptimering og tekniske materialevalg. Somtek arbejder med mekanisk design i forskellige brancher og kompleksitet, hvor vi med en praktisk og visionær tilgang udvikler innovative løsninger, der skaber værdi på din bundlinje og øger værdien for dine kunder.

VÆRDI SKABES MED FOKUS PÅ HELE VÆRDIKÆDEN

I projektet fokuserer vi på hele værdikæden, når vi tager design beslutninger. På den måde sikrer vi de mest optimale løsninger både i et produkt- og kostperspektiv. Ved at fokusere på hele værdikæden undgår vi potentielle udfordringer, der ellers kunne opstå senere i forløbet; det kunne være ved produktionsopstart, montage, indkøb og kvalitetssikring. 

TEKNISK INNOVATIONSPARTNER

Vi arbejder både ude hos vores kunder som en integreret del af jeres team eller fra vores kontor i Aarhus – enten på del- eller fuldtid. Alt sammen afhængigt af projektets behov og karakter. Fælles for begge samarbejdsformer er høj motivation og effektiv projektgennemførelse.

Innovation

Vi omsætter idéer og behov til praksis med en eksperimentel og visionær tilgang. Vi anskuer problemstillingen fra andre perspektiver for at finde det reelle behov.

Projekter

Somtek går ind i alle projekter med stor seriøsitet og ambition. Vi arbejder ihærdigt på at bringe værdi til projektet i form af løsninger, der løser dine udfordringer.

Ressourcer

Som superbrugere i flere af industriens CAD-programmer, et stort netværk af fremstillingsvirksomheder og vores eget prototype-lab, spænder vores ressourcer bredt. 

KOMPETENCER

Med en praktisk og innovativ tilgang leverer vi driftsikre maskiner, udstyr og løsninger, der udfører de funktioner, der er defineret i kravspecifikationen. Hele vejen gennem projektet har vi fokus på jeres konkurrenceevne.

Mekanisk design

Vi arbejder med mange forskellige typer af mekaniske løsninger; lige fra komplicerede produktionslinjer til mindre objekter. I ethvert projekt har vi fokus på levere driftsikre og producerbare løsninger, der udfører de funktioner, du har fastsat i kravspecifikationen.

Automatisering

Vi leverer skræddersyede automatiseringsløsninger, hvor vi tilbyder udvikling af nye produktionsanlæg, robotceller og re-design af dine eksisterende produktionsmaskiner. Når vi arbejder med automatisering, designer vi alle løsninger med en vis grad af fleksibilitet, så de er gearet til fremtidig vækst. Det, tror vi på, giver dig en bedre “return on investment” på den lange bane.

Cost out

Cost out’ er ikke kun afkast på bundlinjen. Det kan ligeledes tilføre stor værdi for dine kunder ved kortere leveringstid, længere levetid, reducering af fejlproduktion og billigere serviceaftaler – alt sammen noget. der øger din konkurrenceevne. Med vores tilgang øjner vi muligheder, effektivitet og områder med optimeringspotentiale i alle elementer af værdikæden. Alt sammen med formålet at øge din konkurrenceevne og sænke dine omkostninger.

Sikkerhed og dokumentation

Oftest stilles der store krav til sikkerheden omkring brugen af mekaniske løsninger. Vi sikrer, at de løsninger, vi udvikler, lever op til de sikkerhedskrav, der er fastsat i projektet og fra de respektive myndigheder. Vi dokumenterer vores mekaniske løsninger gennem styrke- og levetidsberegninger, simulationer og tests. Ved krav om CE-mærkning kan vi varetage hele processen med risikovurderinger og den tekniske dokumentation.

FRA START-UPS
TIL GLOBALE
VIRKSOMHEDER

LAD OS SKABE NOGET SAMMEN

Har du et udviklingsprojekt i tankerne? Så vil jeg hjertens gerne tage en snak med dig om, hvordan vi hos Somtek kan hjælpe med at realisere projektet. 

Vi er ret sikre på, at vi kan udfordre dine ideer og tanker og være en nyttig sparringspartner og hjælpe med at udforme en god proces, hvor vi udvikler og designer løsninger, der tager jer til nye højder.

Mathias Sommer Brun 

Mekanisk design konsulent & ejer

Mobil:      +45 25 75 09 99
Email:      [email protected]