Warning: Undefined array key "options" in /customers/2/d/a/somtek.dk/httpd.www/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/theme-builder/widgets/site-logo.php on line 192 Specialister i procesdesign Somtek

PRODUKTIONSDESIGN
& OPTIMERING

PRODUKTIONS-DESIGN & OPTIMERING

Proces design og service

Det er vigtigt konstant at udforske optimeringsmuligheder for sit produkt og sin produktion. Det er en vedvarende proces, der aldrig må gå i stå, hvis din virksomhed skal kunne udvikle sig og overleve i et konkurrencepræget marked. Ved at analysere din virksomheds processer og produkter kan vi identificere og eliminere spild, hvilket blandt andet kan reducere dine produktionsomkostninger og gennemløbstid. 

Det er vigtigt konstant at udforske optimeringsmuligheder for sit produkt og sin produktion. Det er en vedvarende proces, der aldrig må gå i stå, hvis din virksomhed skal kunne udvikle sig og overleve i et konkurrencepræget marked. 

VÆRDISKABENDE
PROCESSER

For at eliminere spild i tilblivelsen af dit produkt, skal vi fokusere på hel værdikæden, og udfordre måden hvorpå dit produkt bliver fremstillet i dag. Fordelene ved at arbejde med proces og produktionsoptimering, er mange, blandt andet reduceret produktionsomkostninger, korte gennemløbstid, bedre kvalitetssikring. En ting er dog fælles for dem, alle beslutninger vi tager, træffes med udgangspunkt på hvilke påvirkning det vil tilfører dine kunder, for ellers kan vi ikke øge din konkurrenceevne.

PROCESDESIGN-PARTNER

Alle vores proces- og optimeringsprojekter påbegyndes med en forundersøgelse af hele værdikæden. Den munder ud i en evaluering i samspil med dig omkring det potentiale og de investeringsomkostninger, et videre projektet vil kunne opnå.

Mål

Ved arbejdet med proces- og produktionsoptimering er målet altid at skabe værdi for din virksomhed og dine kunder, så du kan øge din indtjening og konkurrenceevne.

Projekter

Somtek går ind i alle projekter med stor seriøsitet og ambition. Vi arbejder ihærdigt på at bringe værdi til projektet i form af løsninger, der løser dine udfordringer.

Ressourcer

Vi opnår vores resultater ved at have stor indsigt i processer og metoder i forskellige industrier, hvorudfra vi kan skræddersy de gældende processer til netop din produktion.

KOMPETENCER

Med et klart fastsat mål fra start går vi praktisk og strategisk til værks og leverer løsninger. På den måde sikrer vi et bedre afkast på dine produkter og tilfører værdi til dine kunder, der samtidig øger din konkurrenceevne.

Automatisering

Vi leverer skræddersyede automatiseringsløsninger, hvor vi tilbyder udvikling af nye produktionsanlæg, robotceller og re-design af dine eksisterende produktionsmaskiner. Når vi arbejder med automatisering, designer vi alle løsninger med en vis grad af fleksibilitet, så de er gearet til fremtidig vækst. Det, tror vi på, giver dig en bedre “return on investment” på den lange bane.

Standardisering

Standardisering medfører lavere omkostninger og hurtigere adgang til nye markeder, da den sparer dig tid og penge i produktudviklingen, eftersom dine konstruktionsløsninger bliver interne standarder. Endnu en fordel er dine produkters genkendelighed ude i markedet, hvilket vil være med til at øge din konkurrenceevne. Vi hjælper virksomheder med rådgivning, udvikling og implementering af tekniske standarder. 

Fordele ved standardisering:

  • Bedre samarbejde med kunder og underleverandører
  • Forbedret innovation og produktudvikling 
  • Hurtigere proces fra tanke til markedet med nye produkter 
  • Højere kvalitet

Eliminering af spild

Vi hjælper jer med at identificere spild, for herefter at reducere eller eliminere de trin, der er unødvendige eller er udtryk for spildtid. På den måde forbedres jeres effektivitet, og den generelle proces forenkles. 

I samspil med jer udarbejder vi en værdistrømsanalyse, der kortlægger alle processerne i fremstillingen af et givent produkt eksempelvis. Vi ønsker at inddrage medarbejderne i projektet, da det giver dem en ejerskabsfølelse, der er med til at sikre en succesfuld implementering.

Arbejdet med eliminering af spild er en spændende proces, der vil ændre jeres mindset, så procesoptimering bliver en integreret del af jeres virksomhedskultur. 

 

FRA START-UPS
TIL GLOBALE
VIRKSOMHEDER

LAD OS SKABE NOGET SAMMEN

Har du et udviklingsprojekt i tankerne? Så vil jeg hjertens gerne tage en snak med dig om, hvordan vi hos Somtek kan hjælpe med at realisere projektet. 

Vi er ret sikre på, at vi kan udfordre dine ideer og tanker og være en nyttig sparringspartner og hjælpe med at udforme en god proces, hvor vi udvikler og designer løsninger, der tager jer til nye højder.

Mathias Sommer Brun 

Mekanisk design konsulent & ejer

Mobil:      +45 25 75 09 99
Email:      [email protected]